Društvo

Počele sa radom letnje baste

Sa dolaskom lepog vremena počinje sezona letnjih bašti ispred restorana i kafića.

Današnje sunčano i toplo vreme izmamilo je brojne novopazarce, pa su terase letnjih bašta na Gradskom šetalištu bile prepune.

Ugostitelji očekuju da će im vremenske prilike ići na ruku, i da će dobro zaraditi ove sezone.

Najlepše mesto za predah od radnih obaveza ili popodnevni odmor jeste letnja bašta. Tokom lepih i sunčanih dana vlasnici se bore da privuku što više gostiju dok mladima uvek treba mesto više kako bi svoje slobodno vreme proveli uz sok ili kafu na nekoj od terasa sa svojim društvom.

Ipak pitanja koja neprestano muče vlanike su uvek ista, Kako privući goste?  Kako biti drugačiji od ostalih? Šta  učiniti da gost poželi da sedne baš u Njihovu baštu  i oseća  se prijatno i posebno? Odgovor na sva pitanja leži u kreativnosi i načinu usluge njih samih.

Ovom pričom podsećamo ugostitelje na Gradskom šetalištu da su dužni da izmiruju svoje obaveze. Takođe apelujemo i da kvalitet usluge bude na većem nivou, jer u Novi Pazar iz godine u godinu dolazi veliki broj stranih i domaćih turista koji veoma cene profesionalnu uslugu, a na taj način zadovoljni gosti poneće najlepše sećanje na naš grad.

A. Biševac

Podeli