Sport

Korać: Ovu šansu nećemo propustiti, očekujem da će svi uživati u spektaklu

Kraj Jošanice, u celom Novom Pazaru, a i šire, su sa velikom pažnju „osluškivali“ epilog sednice Disciplinske komisije FSS.

Kada je donela odluka da će duel protiv crveno- belih, biti ipak odigran uz prisustvo gledalaca, svima je pao kamen sa srca, a grozničavo iščekivanje i zebnju, zamenilo je oduševljenje. Zadovoljni su i u taboru Novog Pazara.

-U utorak ćemo imati sastanak sa svim službama koje su zadužene za bezbednost i organizaciju meča.

Očekujemo da će sve proteći u najboljem redu i da ćemo u četvrtak svi uživati u spektaklu kakav je bio sa Partizanom i da ćemo na kraju slaviti, kaže portpaprol kluba Redžep Korać. On je uputio i zahvalnost Disciplinskoj komisiji.

-Pružena nam je još jedna šansa, i zato smo zahvalni „disciplincima“. Ovu, svakako ne smemo nikako da propustimo, niti da bilo šta prepustimo slučaju. Pred nama je veliki spektakl, pozivam naše navijače da, naravno dođu u velikom broju i da naprave atmosferu, kakva je bila protiv Partizana, da budu u pravom smislu, „igrač više“ Kecapu i drugovima. Uveren sam da ćemo u četvrtak, poslati prelepu fudbalsku sliku iz našeg grada i da ćemo imati razloga za radost, kazao je Korać za Regionalnu televiziju.

E.N.

Podeli