Vesti

Izvesna dalja saradnja sa Kuvajtom

Pre nego što su svečano pustili u rad buster stanicu, gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović I ambassador Kuvajta u Beogradu Jusuf Ahmad Abdulsamad sastali su se I razgovarali o dosadašnjoj podršci, ali I o intenziviranju saradnje grada I ove regije sa ambasadom Kuvajta.

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović kuvajtskom ambasadoru u Srbiji Jusufu Ahmadu Abdulsamadu preneo je veliku zahvalnost svih građana Novog Pazara za sve što je do sada urađeno za ovaj grad, a posebno za rešavanje problema vodosnabdevanja, odnosno donacije za izgradnju buster stanice koju su danas otvorili nakon sastanka u Gradskoj kući gradonačelnik Mahmutović I nj.e. ambassador Jusuf Ahmad Abdulsamad.

Reči hvale za saradnju nisu izostale ni od strane ambasadora Jusufa Ahmada Abdulsamada. On je izneo uveravanja da će Vlada Kuvajta posvetiti maksimanlu pažnju svemu o čemu se danas govorilo na sastanku.

“ Drago mi je što sam u prilici da posetim Novi Pazar I Sandžak. Drago mi je što se danas pušta u rad buster stanica koja će poboljšati vodosnabdevanje građana a koja je izgrađena uz našu pomoć. Država Kuvajt je poznata po tome što pomaže svim zemljama prijateljima, a dokaz je upravo današnje puštanje u rad buster stanice. Sa gradonačelnikom Mahmutovićem razgovarali smo o svim problemima koji tište ovaj grad, a kojima će ambasada Kuvajta posvetiti maksimalnu pažnju tako što ćemo nastaviti da sarađujemo. Obećao sam gradonačelniku Novog Pazara da ću vrlo brzo sa njim obići sve privredne subjekte u ovom gradu I regionu, odnosno sve što će biti predmet saradnje naše ambasade I Novog Pazara”,rekao je ambasador Jusuf Abdulsamad.

Nakon razgovara gradonačelnik Mahmutović je gostu, ambasadoru Kuvajta u Beogradu Jusufu Ahmadu Abdulsamadu I njegovoj delegaciji uručio poklone sa simbolima grada, kao podsetnik na veliku zahvalnost svih građana Novg Pazara.

A. Nićiforović

Podeli