Vesti

SNS predstavio poslaničke kandidate

Gradski odbor Srpske napredne stranke predstavio  je u subotu svoje poslaničke kandidate iz Raške oblasti koji su na listi te stranke.

Predstavljanje je održano u Titinu, Novom Pazaru I Raški. Na tribini u Novom Pazaru je istaknuto da će se poslanici te stranke zalagati za Novi Pazar I sve njegove građane, kao I za ovaj kraj, te da će opravdati poverenje građana.

Na listi za poslaničke candidate nalaze se Radoslav Jović, Maja Madžužić, Jovica Jevtić, Zoran Bojanić, Irena Aleksić, Marija Obradović I Nikola Jolović.

Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke I kandidat za  narodnog poslanika Nikola Jolović rekao je da će se, ukoliko uđe u parlament, zalagati za Novi Pazar I sve njegove građane, kao I za ovaj kraj.

Jolović je naglasio da će glasove koje dobiju od građana opravdati. On je naglasio da  Srspka napredna stranka na listi ima ljude sa integritetom, obrazovne, poslovne ljude koji će se boriti za svoj kraj, naglasivši da će se podjednako zalagati I za sve ostale opštine u okruženju.

Kandidatkinja za narodnu poslanicu Maja Madžužić  rekla je da velika podrška koju ima ta lista nije mala, ali nikako ne sme da birače odvede u letargiju. Ona je naglasila da je svaki glas bitan za Srbiju I može biti odlučujući.

Aktuelni narodni poslanik I kandidatkinja za narodnu poslanicu Irena Aleksić rekla je das u prioroteti za koje će se svi boriti ekonomski napredak, borba rotiv korupcije, te nova radna mesta.

Ona je poseban akcenat stavila na poboljšanje obrazovnog sistema u Srbiji kao osnovu I stub svakog društva.

Ovi izbosi su jedni od najvažnijih u poslednjih 20 godina, jer sakupila jedna ogromna energija I volja u Srbiji, koja želi da zaustavi trend nesigurnog I neizvesnog života građana, kazao je bivši gradonačelnik Kraljeva I kandidat za narodnog poslanika Srpske napredne stranke Radoslav Jović.

Šef izbornog štaba I kandidatkinja za narodnu poslanicu Srpske napredne stranke Marija Obradović, nakon što je istakla da do 16. Za sve predstoji veliki posao još jednom je podsetila na glavne ciljeve stranke.

Sa tribune na kojoj su predstavljeni kandidati z anardone poslanike još jednom je upućen poziv svim biračima da u što većem broju izađu na birališta 16. marta.

S.K

Podeli