Vesti

Vladimir Marinković posetio lokalne preduzetnike

„Država mora da učini sve što je do nje da dođe do ravnomernog regionalnog razvoja, i razvoja  gradova kao što je Novi Pazar koji gaji preduzetnički duh“  Izjavio je narodni poslanik Socijaldemokratske partije Srbije Vladimir Marinković prilikom obilaska pogona fabrike za proizvodnju džinsa „Volt džin“ u Novom Pazaru.

Poslanik Sdps-a Vladimir Marinković  tokom današnjeg boravka u Novom Pazaaru sastao se sa predstavnicima lokalne samouprave, nakon čega su obišli proizvodni pogon „Volt džinsa“. U razgovoru je istaknuta važnost ponovnih subvencija kako stranim ulagačima, a od presudnog su značaja i za domaće preduzetnike.

I predstavnici Gradske vlasti ističu da se požrtvovano radi na ekonomskom oporavku Novog Pazara. Cilj su kako kažu nova radna mesta i pomoć lokalnim privrednicima.

Predstavnici „Volt džins“ očekuju da će se brzo realizovati sve ono o čemu je danas bilo reči, da će Vlada prepoznati značaj i ulogu domaćih privrednika i da će njima opredeliti određena sredstva kako bi pomogla otvaranje novih radnih mesta.

A Nićiforović

Podeli