Vesti

Marinković: Uposliti kapacitete mladih u Novom Pazaru

„Mladi ljudI specifično su blago SDP-a i Novog Pazara i treba im omogućiti da uposle svoje potencijale kako bi se ovaj grad što više razvio“ – rekao je nakon sastanka sa članovima Ekonomskog saveta SDP-a narodni poslanik Vladimir Marinković.

On je takodje rekao da je sastanak bio konstruktivan te da će ovim mladim ljudima biti na raspolaganju u budućoj vladi kako bi brojne ideje koje je danas čuo, mogle da se realizuju.

“Moram da se obavežem da ćemo u novoj Vladi biti na raspolaganju ovim mladim ljudima kako bi njihove ideje mogli da implementiramo pri donošenju zakona koji nas očekuju, i za koje smatram da ćemo ih doneti do kraja juna. To su uglavnom ekonomski zakoni, reformski zakoni, zakon o radu, zakon o ulaganjima, njih 21. Ukoliko bude mogućnosti I prilike, a siguran sam da će ih biti,  treba da uposlimo potencijale I kapacitete mladih u Novom Pazaru, kako bi vaš grad bio povoljan za zivot i kako bi mogli da ostvaruju svoje karijere u punom kapacitetu” – rekao je Marinković.

Član Saveta za ekonomiju Gradskog odbora SDp-a Teo Taraniš istakao je značaj današnjeg sastanka.

“Najviše smo razgovarali o izmeni radnog zakonodavstva, podsticanju ekonomskog rasta. Očekujem da sa narodnim poslanicima i nakon 16.marta nastavimo dobru komunikaciju i da sve ideje koje imamo prosledimo tamo gde treba I gde će ih čuti I usvojiti” – kazao je Taraniš.

K.R.

Podeli