Društvo

Počinje završetak započetog

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović uručio je ugovore o dodeli četrnaest grantova porodicama interno raseljenih lica sa Kosova, koji su u Novom Pazaru započeli izgradnju stambenih objekata.

Pomoć interno raseljenim licima, u vidu građevinskog materijala ukupne vrednosti od oko 5 I po miliona dinara, obezbedili su Grad Novi Pazar I Republički komesarijat za izbeglice.

Izrazivši zadovoljstvo što je obezbeđena pomoć interno raseljenim licima u Novom Pazaru, gradonačelnik dr Meho Mahmutović istakao je da će Gradska uprava nastaviti da pomaže ljudima u trajnom rešavanju stambenog pitanja.

‘’To su dobri ljudi koji pokušavaju da izgrade svoje domove I pomognu svojim porodicama. Na nama je da im omogućimo da im život u Novom Pazaru bude kvalitetan I da se ni po čemu ne osećaju kao gosti. To su naši sugrađani’’, rekao je gradonačelnik dr.Meho Mahmutović.

Esad Solaković je već 12 godina u Novom Pazaru. Srećan je, kaže, što dobija šansu za nastavak izgradnje davno započetog stambenog objekta u Novom Pazaru, koji je, za sebe I svoju porodicu izabrao kao svoj grad.

S.Lj.

Podeli