Kultura

Premijera predstave “Brak iz doba jure”

Glumci Regionalnog pozorišta u Novom Pazaru premijerno će u ponedeljak odigrati predstavu “Brak iz doba jure”, koju su sami režirali.

Riječ je o još jednom ostvarenju koje na zabavan način razotkriva muško ženske odnose. Brak I odnosi između muškarca i žene nisu se u mnogome promijenili od praistorije do danas tako da predstava regionalnog pozorišta “Brak iz doba jure” već u naslovu najavljuje uvijek aktuelnu temu.

Direktor pozorišta, Dušan Živanić, kaže da je predstava povezna sa predhodnim veoma zapaženim komadom “Uputstvo za ubijanje supružnika” i da je autor isti a okolnosti različite. On očekuje još veći uspjeh najavljene predstave jer su,  po njegovim riječima, nove priče još zanimljivije. Za ovim pozorišnim komadom i za ulaznicama već sada vlada veliko inetersovanje u gradu. Kako kažu predstavnici Regionalnog pozorišta, novopazarska publika se uželela da vidi neku premijeru. Premijera predstave “Brak iz doba jure” zakazana je za ponedeljak, sa početkom 20: 30 časova, a cijena karte je 200 dinara.

(A.Š.)

Podeli