Sport

Poraz plavih od Golubovčana

Fudbaleri Novog Pazara su rezultatom 3:0 (2:0) poraženi od Zete, u prvoj kontrolnoj utakmici, na pripremama u Baru.

Treba napomenuti da su Golubovčani dva gola postigli iz penala, a da je superligaš sa obala Jošanice, mašio čak četiri stopostotne prilike u drugom poluvremenu. Duel, koji je trebalo da bude prijateljski, prema našim saznanjima, upropastio je glavni sudija, Aleksandar Marković sa Cetinja. Samo u prvom delu, pokazao je čak 10 žutih kartona, a pokušao je i da zakaže tuču sa nekolicinom igrača oba tima po završetku susreta. Do toga, srećom,nije došlo,jer ni jedni ni drugi nisu podlegli njegovim provokacijama.

– Poraz u pravo vreme, da se svi malo „spustimo na zemlju“. Ne ulazim,niti želim da komentarišem suđenje,ali morali smo bolje da odigramo u skoku, odnosno prekidu, gde smo potpuno podbacili, kaže trener Novog Pazara, Zoran Njeguš. Po njegovim rečima, to se posebno odnosi na igrače koji su izneli jesenji deo prvenstva, jer je i meč protiv Zete  dokaz da ne postoji nijedna  laka utakmica, pa čak ni prijateljska.

Inače, Novi Pazar je u prvom poluvremenu igrao u sastavu:

Budaković, Stevanović, Vuković, Otašević, Protić,Kecap,Jevtović, Obrovac Arsenijević,Rusmir, Popović.

U drugom poluvremenu šansu su dobili: Šimić, Kadrić, Stanojlović, Župić, Smajović, Selimović, Ragipović, Sotirović, Đorđević, Dragićević, Arifović.

Naredni test na pripremama u Baru, Pazarci će imati 1.februara, protiv Dečića.

Podeli