Kultura

Izložba fotografija Foto-kino kluba

Prva izložba Foto kino kluba održana je u petak u Multimedijalnom centru. Na izložbi je svoje fotografije izložilo 32 fotografa, a ljubitelji fotografije imali su priliku da vide interesantne fotografije čije su teme bile zvezde, pejzaži i portreti.

Ovaj klub osnovan je u decembru prošle godine za sve entuzijaste i zaljubljenike u fotografiju bez obzira da li su oni amateri ili profesionalci. Izložbi su prisustvovali brojni fotografi iz Novog Pazara kao i drugih gradova, slikari i predstavnici gradske uprave kao i brojni građani Novog Pazara.

Svaka fotografija prema rečima autora ima nešto da kaže, i svaka fotografija utiče na ljude na ovaj ili onaj način pa su i komentari posetilaca odslikavali  oduševljenost i radost što se otvorio ovakav jedan klub.

Izložbi su prisustvovali i poznati slikari. Kako kaže Vešo Nišavič poznati novopazarski slikar, svaka fotografija je lepa na svoj način. Takođe je istako, da je ovakav klub trebalo odavno da se otvori. A svi oni koji kroz fotografiju iskazuju viđenje sveta, sada mogu da pokažu svoje fotografije putem ovakvih izložbi.

Predsednik FOTO-KINO KLUBA Admir Gorčević zahvalio se gostima, fotografima iz Kraljeva koji su ujedno i saradnici kluba. Takođe je pozvao i sve zainteresaovane da se učlane i svojim fotografijama obogate ovaj klub.

A. Biševac

 

Podeli