Sport

Ajla i Saida šampionke Evrope!

Fantastičan ambijent u Sportskoj dvorani Pendik u Novom Pazaru, prepuno gledalište, šesnaest dobrih mečeva i dve titule prvakinje Evrope.

Ukratko, tako bi se mogla opisati Noć evropskih šampiona u kojoj su se Ajla Lukač I Saida Bukvić okitile zlatom i zauzele vrh Evrope u VKU federaciji. Pale su Hrtvatice Nevenka Mikulić I Manuela Žulj a Novi Pazar je još jednom potvrdio da je grad šampiona. Husein Dupljak sigurno ima razloga da bude ponosan na svoj klub.

Bukvićeva je u kategoriji do 55 kilograma savladala Nevenku Mikulić iz Karlovca jednoglasnom odlukom sudija, a sva trojica bodovnih arbitara dodeli su pobedu Novopazarki rezultatom 60:56.

Ajla Lukač osvojila je šampionski pojas pobedivši Manuelu Žulj, pošto je kik-bokserka iz Imotskog predala meč po završetku četvrte runde.

Trener Novopazarki Husein Dupljak ocenio je da su na reviji Noć evropskih šampiona prikazane vrhunske borbe.

Mečevima u dvorani Pendik prisustvovalo je oko 2.000 gledalaca, koji su imali priliku da vide još 14 borbi u lou-kiku i K-1.

Pored Sportskog dela, organizator je priredio i nastupe Milice Pavlović i Harisa Skarepa, koji su u više navrata zabavljali publiku u Sportskoj dvorani Pendik. Anel Grbović

Podeli