Sport

Novo rukovodstvo FK Novi Pazar

Glasovima 87 delegata jednoglasno je na vanrednoj skupštini Fudbalskog kluba Novi Pazar za predsednika ponovo izabran Sead Malićević.

Za potpredsednike kluba izabrani su Ćerim Šemsović, Salko Redžović, Sead Numanović,  Nihad Hasanović, Dragan Spasojević.

Predsedavajući skupštinom, gradonačelnik dr Meho Mahmutović izrazio je zadovoljstvo odabranim kadrom, verujući u njihove sposobnosti.

Predsednik kluba Sead Malićević veruje da je ovo nova energija sa kojom će FK Novi Pazar uspeti da postane stabilan superligaš i da se bori za vrh tabele.

Potpredsednik Ćerim Šemsović najavio je punu podršku  klubu.

On veruje da će FK Novi Pazar dobiti ono što zaslužuje,  prvenstveno da će postati  stabilan superligaš, a pozvao je novopazarske privrednike da podrže klub.

Novi  članovi  Upravnog odbora kluba su Izet Suljević, Izet Murtezić, Asim Zejnelović, Edin Emrović, Murat  Muratović, Mirsad  Đerlek i brojni novopazarski  privrednici,  sportski radnici  i ljudi iz javnog života, koji su do sada davali veliku  podršku plavo-belima.

Na skupštini  je bilo reči i o infrastrukturnim planovima, odnodno o postavljanju  reflektora, koji će se realizovati  u što kraćem roku uz pomoć grada Novog Pazara i FSS.

Sastanak  novoizabranog  rukovodstva  zakazan je već  za danas,  na kome će biti reči planovima za uspešan start ovogodišnjeg  prvenstva i napretku kluba.

Aleksandar Nićiforović

Podeli