Sport

Plavi nastavljaju takmičenje, protiv Rada besplatan ulaz

Pazarci su odlučili da nastave sa takmičenjem i učiniće sve da se domognu luke spasa. U sredu od 17 časova, sledi ključna utakmica u borbi za opstanak protiv Rada, a ulaz na tribine Gradskog stadiona će biti besplatan.

„Upravni odbor Fudbalskog kluba Novi Pazar, odbio je predlog Sekretarijata kluba da se istupi iz takmičenja, već da se na fer i sportski način izbori opstanak u Super ligi. Uz poziv navijačima  da dođu u što većem broju, kako bi pokazali da je Novi Pazar najfudbalskiji grad“, referisao je portparol plavih Redžep Korać i dodao i da pretnje FSS, nisu nikog u klubu zastrašile.

„Javnost u Srbiji je sigurna u neregularnost takmičenja. Ono što od nas traže je njihov posao. Svima je jasno da timovi koji do samo pre par kola nisu bili sigurni da na svom terenu neće primiti tri gola, odjednom pobeđuju i na gostovanjima“, rekao je Korać.

Pomoćni trener, Dejan Dimić, duel protiv građevinara okarakterisao je kao najznačajniji u poslednjoj deceniji za Novi Pazar, sve je podređeno pobedi i ničemu drugom.

„Verujem da će stadion biti pun i da ćemo uz pomoć naših navijača, ostvariti pobedu. Kao što je „šef“ Vučićević, nedavno rekao, da dolazi real, a ne Rad, nema šta da traži kraj Jošanice“, optimista je Dimić.

Kapiten, Emir Lotinac je istakao da je atmosfera u ekipi pred meč protiv Beograđana odlična, jer su su svi svesni da je ovo najbitnijih 90 minuta u poslednjih 10 godina za klub. On je naglasio da će svi njegovi saigrači, izgarati do poslednjeg atoma snage.

„Interesuju nas samo tri boda, a mi smo već dokazali da u Novom Pazaru ni Partizanu nije lako, tako da sigurno neće biti ni „građevinarima“. Garantujem u ime saigrača da ćemo svi pružiti maksimum. Kad smo tako spremni,orni i kompaktni, tri boda neće izostati. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju i zajedno sa nama naprave atmosferu za pamćenje. Pobeda neće izostati,a ona nam garantuje da i naredne sezone budemo superligaši“, rekao je Lotinac.

Inače, za sudbononu utakmicu Pazaraca, vlada veliko interesovanje,podsetimo još jednom, Uprava kluba je odlučila da ulaz na Gradski stadion bude besplatan.

E.Nailović

Podeli