Sport

Spektakularna bokserska revija

U okviru sedmog kola bokserske lige Šumadija, održana je bokserska revija  uz učešće 19 klubova iz 14 gradova.

Prijepoljska publika imala je priliku da vidi 24 izuzetno kvalitetne bore, a u cilju popularizacije i omasovljenja boksa, gosti na ovoj reviji bili su bokseri iz Crne Gore. Reviju je otvorio član Opštinskog veća zadužen za sport i omladinu Admir Mušović.

„Koristim priliku da pozdravim sve mlade ljude koji se bave sportom. Mi samo tako možemo imati dobru i zdravu omladinu. Svim takmičarima želim puno sreće i fer nadmetanje, sudijama korektno suđenje, a gledaocima uživanje i sportsko navijanje“-rekao je Mušović.

Gost ove bokserske revije bio je prvak Evrope u teškoj kategoriji u verziji EBA  Sanel Papić, kome je uručena plaketa povodom osvajanja ove titule: „Što se tiče večerašnjih borbi, ja sam zadovoljan prikazanim boksom. Na mene su poseban utisak ostavila dva boksera iz Prijepolja, Bujšić i Fetahović. U narednom periodu planiram da već u februaru u Berlinu branim titulu Evropskog šampiona“-izjavio je Papić.

Organizatori su bili izuzetno zadovoljni, kako posećenošću, tako i kvalitetom borbi. U najavi su i nova bokserska dešavanja.

„Planiramo da napravimo jedan veliki turnir „tromeđe“ Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore, koji bi sigurno doneo veliki uspeh i značaj i u razvoju boksa i u prekograničnoj saradnji“-rekao je trener bokserskog kluba Mix Emilio Stecher Mikica Tomašević.

Gosti iz Beograda su povodom uspešne saradnje bokserskom klubu Mix Emilio Stecher uručili zahvalnicu.

Belida Šehović

Podeli