Sport

Milovanović pohvalio Novi Pazar i navijače

Trener lučanske Mladosti Neško Milovanović kazao je za Regionalnu televiziju da je zadovoljan prikazanom igrom svojih fudbalera i da im, bez obzira na poraz u Kupu Srbije od 2:4 (p) od Novog Pazara, nema šta zameriti.

On je čestitao fudbalerima Novog Pazara na ostvarenoj pobedi ali i fer igri.

„Iako smo prvoligaši ova utakmica je bila prava superligaška. Smatram da je prošao srećniji tim. Bila je fer i korektna igra i na tome čestitam i mojim i igračima iz Novog Pazara“, kazao je trener lučanske Mladosti.

Ova utakmica, koju je Novi Pazar dobio nakon izvođenja penala, prema njegovim rečima, pokazala je da nema nedodirljivih.

Dodao je da su igrači kojima je pružio priliku na ovoj utakmici, a koji ranije nisu imali puno prilike za dokazivanje, pametno iskoristili svoju šansu.

„To je u mojoj glavi otvorilo pitanje zašto im ranije nisam pružio priliku ali jesada postalo jasno da i na njih mogu računati“, kazao je Milovanović.

On je za Regionalnu televiziju prokomentarisao dosadašnje rezultate Novog Pazara, rekavši da su Plavi u dobrom naletu.

„Novi Pazar nije izgubio u poslednje tri utakmice u prvenstvu i želim mu da savlada svakog narednog rivala. Takođe, puno sreće vam želim u subotu protiv Donjeg Srema“, rekao je on.

Trener Mladosti iz Lučana Neško Milovanović pohvalio je navijače Novog Pazara za koje je rekao da su među boljima u zemlji.

„Novi Pazar ima fascinantnu publiku. Taj grad prosto živi za fudbal. Imam nekoliko prijatelja iz Novog Pazara koji me informišu o dešavanjima i zaista od sveg srca Bekvalcu i njegovim fudbalerima želim odlične rezultate u Super ligi jer tvrdim da Novi Pazar i njegovi navijači to zaslužuju. Neka uvek pobedi fudbal“, rekao je Neško Milovanović.

Novi Pazar već u subotu, u okviru 7. kola, dočekuje ekipu Donjeg Srema. Ovom meču, kako je ranije rekao portparol FK Novi Pazar Redžep Korać, ulazak na Gradski stadion biće zabranjen licima ispod 16 godina, ukoliko nisu sa starijim pratiocem. To je, prema njegovim rečima, jedna od mera koja je dogovorena na sastanku kojem su prisustvovali rukovodioci kluba i predstavnici policije.

Anel Grbović

Podeli