Sport

Sa i oko terena

Atletičari Novog Pazara potvrdili su blistavu  formu i na uličnoj trci u Višegradu.

U seniorskoj konkurenciji,trijumf Amele Terzić,druga pozicija za Elvedinu Zornić,dok je kod seniora Jasmin Ljajić bio treći. Teodora Simović je bila najbolja među juniorkama,a drugo mesto je osvojila Ilda Dautović.

Pioniri Akademije fudbala AS,sa velikim očekivanja putuju u Šabac,na megdan domaćem Savacijumu. Direktor doc.dr Adem Preljević se nada nastavku pobedničke serije:

„Dečaci su dobro radili i ove nedelje.Potpuno spremni odlazimo u Šabac i verujem da ćemo nastaviti sa dobrim igrama i trijumfima.Raspoloženje u ekipi je odlično. Svi su željni novih dokazivanja i nadigravanja. Daćemo sve od sebe da se kući vratimo sa celim plenom“.

Njegov prvi saradnik Nermin Vejselović veruje da će dečaci iz Novog Pazara,biti među četiri prvopaslirane ekipe na tabeli:

„Dosadašnji tok prvenstva je pokazao da nismo slučajno tu gde jesmo. Smatram da smo mogli i više od ostvarenog,posebno protiv Partizana,od koga smo nesrećno poraženi. Sve smo podredili jednom cilju,a to je da budemo među prve četiri ekipe na tabeli. Pobedničke ambicije ne krijemo ni uoči gostovanja u Šapcu. Trijumf bi bio sjajna uvertira pred sledeće kolo i gostovanje Crvene zvezde“.

Utakmica: Savacijum-AS igra se u subotu od 11 časova u Šapcu.

Ovog vikenda se nastavlja prvenstvo u zonskim ligama FS Srbije.  U grupi Morava,Jošanica ND 2011,takođe u subotu,gostuje u Kraljevu,Metalcu,a Tutin u nedelju dočekuje Šumadiju 1903. U zoni Drina,sjenička Sloga će ugostiti FAP,u Sandžačkom derbiju.U okružnoj ligi Kraljevo, ND 2011. će pred svojim navijačima igrati protiv Ribnice.

Elvir Nailovic

Podeli