Sport

Plavi protiv BSK

U taboru FK Novi Pazar kažu da neće biti lako u Beogradu, gde u okviru 6. kola plavi gostuju ekipi BSK-a.

Trener Dragoljub Bekvalac kaže da će, iako oslabljeni neigranjem trojice igrača, njegov tim pokušati da ostvari pobedu. Zbog povreda van stroja su Lotinac, Raščić i Hadžibulić.

Trener FK Novi Pazar Dragoljub Bekvalac nije zadovoljan igrom svoje ekipe, pa je to bio razlog zbog kojeg je na redovnoj konferenciji za novinare najmanje je govorio o predstojećoj utakmici koju će njegov tim odigrati u Beogradu protiv BSK. On je rekao da neki igrači, ukoliko ne opravdaju poverenje, moraju potražiti drugi klub nakon polusezone.

-Neću da govorim o imenima ali generalno, nisam zadovoljan zalaganjem i igrom gotovo cele ekipe. Onaj ko je dobio priliku da nosi dres Novog Pazara, poverenje mora opravdati na terenu. Ko ne iskoristi šansu koju je dobio neka napusti klub, neka potraži drugi angažman. Moramo videti da li su igrači sa pravom tu gde jesu, rekao je Bekvalac.

Dragoljub Bekvalac, iako nezadovoljan igranjem svoje ekipe, kaže da će njegov tim pokušati da ostvari pobedu. Novi Pazar će biti oslabljen neigranjem Raščića, Lotinca i Hadžibulića, koji su van stroja zbog povreda.

A. Grbović

Podeli