Sport

TREĆE POLUVREME DERBIJA

Dileme nema, u tunelu se dogodilo i treće poluvreme utakmice između Novog Pazara i Crvene Zvezde.

Srećom,sve je trajalo nekoliko minuta i što je najvažnije-bez posledica. RTV je uspeo da dođe do informacije,šta se zapravo dešavalo pod svodovima zapadne tribine,nakon poslednjeg zvižduka Mažića, iz priče jednog od očevidaca, iz tabora domaćih.

-Nakon prijateljskog pozdrava sa fudbalerima crveno-belih, krenuli smo ka svlačionicama.Iznenada,u tunelu je došlo do „čarki“ između Mujdragića i Kasalice i na tome se završilo. Međutim, u tom trenutku  ka Mujdragiću su  krenuli neki nepoznati likovi, u opremi Crvene Zvezde,pokušali su da  ga uhvate,mi smo stali  u zaštitu klupskog druga i uspeli da ga odbranimo. Jedno od pomenutih lica je,videvši našu reakciju,izvadilo i pokazao nam Policijsku značku, uz reči: Jel vidite na koga kreće,misleći verovatno na Mujdragića.Nakon toga došlo je do svađe i sa jednim članom našeg klupskog rukovodstva,od,ispostaviće se, obezbeđenja Crvene Zvezde.

Pitam se samo kako je moguće da  imaju policijsko obezbeđenje i to u klupskoj opremi? Siguran sam,da nije bilo ta famozna dva nabildovana čoveka, svega ovog ne bi ni bilo. Uzgred,kada naša ekipa gostuje,sem uobičajene pratnje, nikakvo posebno policijsko obezbeđenje nemamo,posebno ne sa obeležjima Fudbalskog kluba Novi Pazar,kaže svedok događaja u tunelu Gradskog stadiona,koji iz razumljivih razloga,želi da ostane anoniman.

E. Nailović

Podeli