Sport

Dela Vale: Ljajiću je sve oprošteno

Adem Ljajić je protiv Udinezea u prvom kolu Serije A odigrao prvu utakmicu u dresu “viole” još od sukoba sa bivšim trenerom Delijem Rosijem, u finišu minulog šampionata Italije.

Tokom leta se dosta spekulisao o statusu srpskog internacionalca u Firenci, u jednom momentu je bio i na pragu odlaska, ali je novi šef struke Vićenco Montela odlučio da mu ukaže još jednu priliku.

Ljajić je na poverenje uzvratio na najbolji način, Montela ga je često isticao tokom priprema, a predsednik kluba Anrea Dela Vale je istakao da su oprostili Ljajiću pomenuti incident.

– Zadovoljni smo povratkom Ljajića. Fiorentina mu je oprostila. Poslenjih meseci smo zaista prošli kroz turbulentan period, ali smo ponovo ujedinjeni i to je naša snaga – rekao je Dela Vale, koji se osvrnuo i na igru dvostrukog strelca Stevana Jovetića.

– Jovetić je golovima pokazao koliko je bitan za nas. Svi smo srećni, jer konačno gledamo lep fubbal. još uvek nismo kompletni, stići će nam još jedan napadač, ali Jovetić ostaje – poručio je Dela Vale.

Predsednik “ljubičastih” je verovatno mislio na Dimitra Berbatova, koji se, prema pisanju italijanskih medija, u nedelju dogovorio sa klubom iz Firence.

Izvor: Sportal

Podeli