Sport

Bekvalac na klupi plavih

Šok-terapija kraj Jošanice i još jedna rokada na klupi.Novosađanin umesto Novosađanina.

Kormilo plavog broda,nakon remija protiv Borčana, preuzima Dragoljub Bekvalac,potvrdio je za RTV,direktor Sead Brunčević.

-Mislimo da je on pravo rešenje u ovom momentu za naš klub i smatramo da će njegovim dolaskom ekipi konačno krenuti. U globalu smo sve dogovorili sa ovim renomiranim stručnjakom,ostalo je još da utanačimo neke sitnice. Ne predajemo se, niti na to pomišljamo iako smo u teškoj situaciji. Do kraja ima još dosta da se igra, mnogo bodova je u opticaju. Verujem da ćemo predvođeni  Bekvalcem uspeti da dođemo do luke spasa, zaključio je direktor plavih.

Sa Ljubomirom Ristovskim je  posle remija protiv Borčana, sporazumno raskinuta  saradnja,rastanak je bio više nego korektan.

-Žao mi je što odlazim,ne mogu da krijem,ali takav je naš posao. Sa svima sam se rastao prijateljski,drago mi je da sam bio deo takve fudbalske sredine kakav je Novi Pazar. Učinio sam koliko sam mogao od dolaska kraj Jošanice,no,na pojedinim utakmicama nismo bili ni miljenici sreće. Želim da se zahvalim svim klupskim strukturama na poverenju i saradnji. Posebno igračima i armiji navijača.Klubu od sveg srca želim da opstane u eliti,naglasio je,sada već bivši trener Pazaraca.

Direktor Sead Brunčević ističe da je zadovoljan radom mladog stručnjaka,no, falilo je ono glavno-rezultati.

-Ristovskom želimo sve najbolje u daljoj karijeri. Na sve nas je ostavio odličan utisak, radio je veoma dobro. Jedino što je „kumovalo“ rastanku je nezavidan položaj na tabeli,mada,ruku na srce, često puta nismo bili ni miljenici Fortune,kaže Brunčević.

Inače, dolazak Dragoljuba Bekvalca u Novi Pazar očekuje se  u popodnevnim časovima,a u petak bi trebalo da bude i zvanično promovisan u šefa struke Novog Pazara.  Iskusni stručnjak je  u čak četiri navrata bio na klupi Vojvodine, radio je,između ostalog I  u Hajduku iz Kule, Obiliću, OFK Beogradu, Bežaniji, nikšićkoj Sutjesci, mađarskom Đeru,bugarskom Liteksu I  makedonskom Rabotničkom.

Elvir Nailović

Podeli