Sport

Kamenovani rukometaši Novog Pazara

Rukometaši Novog Pazara izgubili su u Zubinom Potoku od ekipe Mokre Gore rezultatom 32:30 (14:19).

U senci igre i rezultata starih rivala, ostaće incident u režiji grupe, za sada neidentifikovanih, huligana koji su kamenovali autobus Novopazaraca pri povratku iz Zubinog Potoka. Srećom niko nije povređen.

Apsurdno u svemu je što se incident dogodio uprkos policijskoj pratnji.

Trener rukometaša Novog Pazara Hasan Memić rekao je za Regionalnu televiziju da se kamenovanje dogodilo na samom izlasku iz Zubinog Potoka.

„Imali smo policijsku partnju sve vreme ali ona nijeuspela da omete napadače  koji su izleteli sa obližnje livade. Jedan od njih je velikom ciglom pogodio i polomio bočno staklo autobusa. Srećom niko nije povređen. Policija je odmah reagoivala i krenula ka napadačima koji su se razbežali“, rekao je Memić.

On je dodao da je odmah izvršen uviđaj nakon čega su rukometaši nastavili put.

Što se tiče utakmice, ona nije imala veliku važnost sem prestiža. Gosti su bili ubedljivo bolji rival, konstantno imali prednost od 7-8 golova. Mladi stručnjak Plavih, Hasan Memić, kaže da su sedam minuta pre kraja, arbitri „uzeli stvar u svoje ruke.“

„Ni ta ogromna prednost nije nam bila dovoljna za trijumf. Sudijski par nam je tendencioznim odlukama bukvalno oteo pobedu“, zaključio je Memić.

U sledećem kolu rukometaši Novog Pazara dočekuju ekipu Vrbasa.

(A. Grbović)

 

Podeli