Sport

I Bulatović jača bedem

Radoš Bulatović je još jedna akvizicija Fudbalskog kluba Novi Pazar u zimskom prelaznom roku. Dogovor sa korpuletnim,197 cm,visokim štoperom,postignut je u četvrtak u kasnim popodnevnim časovima,

čime je sportski direktor Sead Brunčević obradovao navijače plavih i stručni štab. Bulatović bi trebalo da predstavlja,uz Tutorića,možda i najveće pojačanje Pazaraca. Reč je o fudbaleru koji je reputaciju stekao najpre u kulskom Hajduku,gde je od 2004.do 2009. odigrao 80 utakmica. Potom sledi seoba u Apatin,a zatim u Sevojno. Bio je važan šraf u odbrani popularnih „valjaoničara“,za koje je nastupio 71 put i postigao četiri gola. Najveći uspeh sa ovom ekipom ostvario je 2009. s kojom je stigao i do  finala Kupa,kada je 21.maja poražen sa 3:0, protiv Partizana. Prethodno je tim Ljubiše Stamenkovića napravio veliku senzaciju u našem najmasovnijem takmičenju,eliminisavši Crvenu zvezdu. Poslednji klub Radoša Bulatovića bio je mađarski Zalaegeršeg. Karijeru je Bulatović kompletirao i jednim nastupom za mladu reprezentaciju,30.marta 2004. Dolaskom 27-godišnjeg štopera,očekuje se da odbrana Novog Pazara još više dobije na čvrstini,a trener Ljubomir Ristovski zadovoljan je njegovim dolaskom.

-Kvalitetan i iskusan štoper. Očekujem da pojača,pre svega konkurenciju u defanzivi,koju smo konačno kompletirali,jer sada imamo na raspolaganju četiri centralna beka. Verujem da će i u Novom Pazaru dokazati koliko vredi i doprineti čvrstini u poslednjoj liniji odbrane. Poznajem ga dobro,uveren sam da smo dobili igrača po meri.

Radoš Bulatović je rođen 6.maja 1984.godine u Vrbasu. Sa prvim ozbiljnijim dokazivanjima počeo je u Crvenki.

E.Nailović

 

Podeli