Sport

Jošanica samo polovično

Fudbaleri zonaša Jošanice,osvojili su samo bod na svom terenu protiv veoma čvrste i kvalitetne ekipe Orlovca iz Mrčajevaca.Nakon više nego uzbudljivih 90 minuta,plen je podeljen-1:1.

Gostima je prednost,iznenada,doneo Petrović u šestom minutu. Nakon toga,izabranici Dejana Dimića su pokušavali na sve načine da dođu do izjednačenja,ali i pored dobre igre u polju,nisu imali pravi način da to i materijalizuju. Sve do 52.minuta,kada je Gusinac oboren u kaznenom prostoru Orlovca,a Spica bio siguran realizator najstrože kazne.

Tada se razvila još žešća borba. Domaćin je propuštao šanse,gosti pretili iz kontri,da bi u 75.minutu, zbog drugog žutog kartona, prestrogo bio isključen Avdić. Ni to nije obeshrabrilo ovdašnjeg zonaša u nastojanjima da dođu do trijumfa.Šansu utakmice imao je Mekić u zaustavnom vremenu,no,nije bio miljenik sreće.

Nakon njegove bombe lopta je pogodila prečku,a potom se odbila tik,po proceni sudija u polje.Žučni protesti fudbalera Jošanice,koji su smatrali da je gol regularan nisu urodili plodom,pa je na kraju ostalo 1:1. Treba napomenuti da je tim iz Novog Pazara nastupio oslabljen neigranjem: Redžovića,Holića i Mehmedovića. U narednom 13.kolu zone Morava,tim Dejana Dimića gostuje u Trbušanima ekipi Poleta.

E.N.

Podeli