Sport

Mahmutović: Ne igrajte se s našim ugledom

Čelnici gradske uprave obišli su stadion, gde su najavili nastavak izgradnje najvećeg sportskog objekta u Sandžaku.

Gradonačelnik Novog Pazara i predsednik Skupštine fudbalskog kluba, Meho Mahmutović, rekao je za Regionalnu televiziju, da će iako to nije planirano uskoro početi radovi na izgradnji severne tribine.

„Izvođači radova su uložili maksimum, kako bi se ispoštovali dogovoreni rokovi i Gradski stadion poprimi ovakav izgled”, kaže gradonačelnik Mahmutović. Međutim, još nije kraj. Ovih dana počeće izgradnja severne tribine,koja nije bila predviđena prvobitnim planom rekonstrukcije. Time će biti povećan kapacitet zapadne tribine, a navijači gostujućih timova će imati mesto, shodno propisima za praćenje utakmica.

Mahmutović je, komentarišući učinak Plavih na startu Superlige, rekao da će svi u klubu, od igrača do uprave morati da snose svoj deo odgovornosti za očajan rezultat u prva dva kola.

On poručuje da je kao navijač ogorčen ponašanjem pojedinaca u fudbalskom klubu i da niko ne sme da se igra sa ugledom grada, kluba i navijača.

“Cela Srbija priča o tome da je grad položio ispit, da su i navijači položili ispit. Nema šanse da dozvolimo da se neko igra sa ugledom kluba, navijača i grada Novog Pazara. Svako će morati da snosi svoj deo odgovornosti: igrači, stručni štab, upravni odbor. U najskorije vreme pokrenućemo to pitanje”, rekao je Mahmutović.

Kako je najavljeno, gradski stadion biće svečano otvoren 4. septembra, utakmicom sa FK Sarajevo.

(A. Grbović)

Podeli