Sport

Pazar igra za sebe

Fudbaleri Novog Pazara brzo su zaboravili poraz od Partizana i misli su im, kažu, usmerene ka utakmici sa Radom. Direktor kluba Sead Brunčević kaže da Novi Pazar ima težak raspored ali da se, uprkos tome, neće boriti za opstanak, te da će igrati, kako je rekao, samo za sebe.

„Novi Pazar neće igrati ni za jedan klub jer nismo ničija filijala. Moramo podići moral ekipi i učiniti da rasterećeno uđemo u sledeći duel”, kazao je Brunčević na konferenciji za novinare.

Govoreći o navijačkim ispadima na utakmici sa Partizanom, Brunčević je rekao da je prisustvovao pisanju protokola te da delegat nije imao primedbe na navijanje navijača iz Novog Pazara.

„Suspendovan je stadion Partizana. Ne vidim razlog zašto bi nas kažnjavali jer u protokolu piše da su naši navijači samo spominjali ime Mustafa a to nije ništa pogrdno, što je i delegat potvrdio”, rekao je on.

Komsiija FSS obišla je stadion i u naredna dva dana će doneti odluku da li će utakmica drugog kola biti odigrana na Gradskom stadionu. Direktor stadiona Ismet Košuta kaže da radovi na izgradnji tribine i pomoćnih prostorija teku planiranom dinamikom.

„Verujem da neće biti problema i da ćemo dobiti upotrebnu dozvolu. Radovi navijači će najverovatnije biti smešteni na Zapadnoj tribini”, kazao je Košuta.

Ukoliko Komisija izda dozvolu, utakmica između Novog Pazara i Rada će biti odigrana u subotu od 16 sati. (A. Grbović)

 

Podeli