Sport

Radovanović predsednik FK Novi Pazar

“Nasledio sam velikog čoveka, Rasima Ljajića, na čelu velikog kluba, koji ima sjajne navijače. Za mene je ovo velika čast i obaveza”. Ovo su reči Bojana Radovanovića, koji je sinoć jednoglasno izabran za predsednika Fudbalskog kluba Novi Pazar.

Radovanović, doskorašnji prvi čovek beogradskog BASK-a i jedini kandidat za novog predsednika Novopazaraca, zamenio je na toj funkciji Rasima Ljajića.

“Ovo je velika čast i obaveza, nasledio sam velikog čoveka na čelu velikog kluba, koji ima sjajne navijače”, rekao je Radovanović.

On je istakao da mu je “drago što su se Novi Pazar i BASK udružili i da sa svojim novim kolektivom ima velike ambicije”.

“Jedan od ciljeva je da na našem renoviranom stadionu ugostimo Rad u drugom kolu Super lige, kada ćemo ujedno da proslavimo i pobedu nad Partizanom, na startu prvenstva”, dodao je Radovanović.

Novoizabrani predsednik Novog Pazara je zatim saopštio članove novog Upravnog odbora kluba.

Predsednik Skupštine ubuće će biti gradonačelnik Novog Pazara Meho Mahmutović, dok su Vujica Tiosavljević i Tarik Imamović potpredsednici, koji će na toj funkciji naknadno dobiti još dvojicu kolega.

Imenovan je i novi Nadzorni odbor, a nakon toga je Upravni odbor nastavio zasedanje koje je bilo zatvoreno za medije.

Bojan Radovanović o odlasku Hadžibulića: “Rešićemo problem”

Novi predsednik Upravnog odbora Novog Pazara Bojan Radovanović izrazio je očekivanje da će posle njegovog razgovora sa Seadom Hadžibulićem “da budu otklonjeni svi nesporazumi i da će vrsni fudbaler da nastavi pripremni ciklus sa ostalim klupskim drugovima”.

“Siguran sam da je u pitanju zanemarljiv problem, bezopleta reakcija i nesporazum koji ćemo uspešno da otklonimo, već posle sutrašnjeg razgovora. Da nismo najozbiljnije računali na Hadžibulića sigurno ne bi uložili ogromne napore da ga vratimo kraj Jošanice”, rekao je Radovanović.

Sead Hadžibulić je ranije danas napustio pripreme Novog Pazara u Staroj Pazovi, poželevši klubu sve najbolje u nastavku sezone.

Izvor: sportklik

Podeli