Sport

Sportisti će biti brend Novog Pazara

„Zahvaljujući vrhunskim rezultatima koje postižu, mi postajemo prepoznatljivi i po našim sportistima.
Kao što je Novak Đoković,najbolji brend u Srbiji,pokušavamo da naši sportisti postanu najbolji brend Novog Pazara“.

Ovo je naglasio gradonačelnik Meho Mahmutović,čestitajući novopazarskim kik bokserima na osvojenom „Trofeju Beograda“.
Mahmutović je rekao da su šest osvojenih medalja na državnom prvenstvu potvrda kvaliteta Kik tai boks kluba Novi Pazar.Gradska uprava će nastaviti da pomaže ne samo ovaj,već i ostale sportske kolektive.

„Novi Pazar kao grad mladih,mora da prati taj trend i da naši sportisti nastavljaju sa ostvarivanjem vrhunskih rezultata.Zahvaljujući njihovim ostvarenjima,postali smo prepoznatljivi.Pomagaćemo u skladu sa našim mogućnostima i pokušaćemo da ispratimo sve aktivnosti koje se u Novom Pazaru dešavaju. Konkretno,dogovorili smo se da 5.juna grad Novi Pazar bude pokrovitelj trećeg tradicionalnog „Kupa Sandžaka“ u kik boksu i verujem da će i ta manifestacija biti uspešna“,rekao je Mahmutović.

Trener Kik tai boks kluba Novi Pazar,Husein Dupljak, uz zahvalnost Gradskoj upravi na pomoći i podršci, izrazio je zadovoljstvo učinkom izabranika i izabranica na Prvenstvu Srbije u Beogradu.

„Presrećan sam.Biti najbolji klub u tako žestokoj konkurenciji,nije mala stvar.Naši članovi su opravdali očekivanja i verujem da ćemo nastaviti seriju dobrih rezultata.Zadovoljan sam i iz razloga što će grad Novi Pazar biti pokrovitelj „Kupa Sandžaka“,a na nama je obaveza više da budemo dobri domaćini i ostvarimo maksimalan učinak pred našom publikom“.

Inače,na Trofeju Beograda je učestvovalo 150 takmičara,u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, u disciplini ful-kontakt.
Sa šest osvojenih medalja,Kik tai boks klub Novi Pazar poneo je epitet najuspešnijeg u ekipnom plasmanu. 

(E.N.)

 

Podeli