Sport

Plavi kompletni na Vranjance

Fudbaleri Novog Pazara, u subotu, dočekuju poslednjeplasirani tim na prvoligaškoj tabeli, Dinamo iz Vranja.

Trener plavih Mladen Dodić će za ovu utakmicu imati na raspolaganju gotovo kompletan igrački kadar. Jedino je pod znakom pitanja mladi Selimović, zbog povrede leđa.
Mladi stručnjak ističe da bi trijumfom protiv Vranjanaca,bio ostvaren plan, jer bi ekipa u četiri utakmice imala 10 bodova. Dodić kaže da će „fenjeraš“ na Gradski stadion doći rasterećen.

„Njihove šanse za opstanak su veoma male. Možda su se već pomirili sa tim da će sledeće sezone igrati u Srpskoj ligi.No, mi se i do sada nismo bavili rivalima,već isključivo sobom.Bićemo kompletni, publika će nas maksimalno podržati,očekujem samo da bude lepo vreme i nova tri boda“.

Despot Višković je siguran da se Vranjanci neće unapred predati,ali veruje u trijumf Novog Pazara.

„Bićemo,posle duže vremena kompletni. Daćemo sve od sebe i verujem da ćemo osvojiti nova tri boda,koja su nam preko potrebna u borbi za Superligu“.

 „Vranjanci su nam veliki dužnici,iz jesenjeg dela prvenstva.Igrali smo 0:0 na njihovom terenu i zato ovog puta očekujem pobedu“,ističe Ivan Babić.

Po njegovim rečima,Novi Pazar mora od prvog minuta da pokaže odlučnost u želji da dođe do tri boda.

„Kvalitetniji smo,bićemo kompletni,uz to imaćemo i ogromnu podršku sa tribina i nadam se pobedi“,zaključio je iskusni štoper.

Utakmica:Novi Pazar-Dinamo zakazana je za subotu od 15 časova na Gradskom stadionu, u okviru 21.kola Prve lige Srbije.

(E.N.)

Podeli