Sport

Plavi hvataju zalet

Novi trener FK Novi Pazar Mladen Dodić obavio je prozivku kandidata za najbolji sastav, čime su zvanično započele pripreme plavih za prolećni deo prvoligaškog prvenstva.

Igrački pogon jači je za Vladana Spasojevića i Dragišu Pejovića, međutim, njih dvojica neće biti i jedine pridošlice na Gradskom stadionu.

Mladen Dodić n aspisku trenutno ima 27 igrača a tokom ove sedmice trebalo bi da ekipa bude pojačana sa još nekoliko vrsnih fudbalera. Direktor Seki Brunčević je sa svim igračima obavio razgovor i očekuje se da u najskorijem roku budu definisani njihovi statusi kao i ugovorene obaveze.

„Čast je predvoditi Novi Pazar. U svim linijama nam treba još po jedan dobar fudbaler kako bi pojurili ka eliti. Stručni štab je promenjen, pa je moj prvi pomoćnik Izet Ljajić, trener golmana je Stanko Vukićević a fizioterapeut je ostao isti“, kazao je Dodić.

Promovisani su ofanzivni vezni fudbaler Vladan Spasojević i levi spoljni Dragiša Pejović, koji su se pred novinarima obavezali na vernost klubu.

Dodić je rekao da će Plavi prvi deo priprema obaviti u Novom Pazaru a nakon toga, najverovatnije, sledi selidba na crnogorsko primorje. Do tada igrački kadar, prema najavama iz uprave kluba, trebalo bi da bude brojniji za još nekoliko fudbalera. (A. Grbović)

Podeli