Sport

Đorđević konačno „plavi“

Prekinuta je neizvesnost. Bojan Đorđević će narednih šest meseci ponovo nositi dres Novog Pazara.

Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo, iako su se u igru oko angažmana odličnog desnog spoljnog fudbalera uključili, sem Novog Pazara i neki superligaški i prvoligaški timovi.

Na ovaj način, jedna briga manje treneru Mladenu Dodiću, navijačima adut više u borbi za elitu, jer je Đorđević,ne tako davno, bio njihov ljubimac.

“Konačno smo obavili sve formalnosti vezane za povratak Đorđevića u naše redove. Želim da se zahvalim Upravi Crvene zvezde, koja nam je izašla u susret i omogućila da ovaj sjajni fudbaler ponovo dođe u Novi Pazar”,kaže vidno zadovoljni direktor plavih Sead Brunčević.

Po njegovim rečima, ovo je tek početak stvaranja jakog takmičarskog sastava Novog Pazara, koji će u prolećnom delu prvenstva pokušati da nadoknadi bodovni zaostatak za vodećim tandemom na tabeli i domogne se Superlige.

“Angažovaćemo još nekoliko kvalitetnih fudbalera. Prvi od njih je internacionalac, reprezentativac Hondurasa i igra na poziciji napadača. Ime, iz razumljivih razloga, ne želim da otkrivam. U svakom slučaju, radi se o veoma dobrom i atraktivnom igraču”, kaže prvi operativac Novog Pazara, koji ovih dana ima najviše posla, jer je zimski prelazni rok u punom jeku.

(E.N.)

Podeli