Sport

Odbojkaši “overavaju” jesenju titulu

Odbojkaši Novog Pazara stavljaju tačku na sjajnu polusezonu, u kojoj do sada nisu izgubili ni jednu utakmicu. Lider drugoligaškog zapada, jesenju titulu proslaviće, zajedno sa vernim navijačima u nedelju, protiv FAP Livnice iz Prijepolja. “Sandžački derbi” nosi uvek posebnu draž. Uz slavljeničku atmosferu koja se već oseća, u taboru plavih prisutan je I “motiv plus” zbog poraza protiv Prijepoljaca u finalu ovogodišnjih MOSI igara.

Novalić I saigrači su nadomak polovine željenog cilja. Demonstriraju fantastične partije, jedan od sportskih kolektiva su za primer u Novom Pazaru po svemu,uprkos skromnim uslovima u kojima rade. Medjutim, sve je to u drugom planu,kada se izadje na parket. Tada, “stradaju” protivnici.

Da će tako biti I protiv Prijepoljaca, obećava jedan od najboljih u redovima plavih protiv Kosovske Mitrovice,Marko Božović:

“Jedva čekamo da utakmica počne. Sem što odbojkašima FAP Livnice želimo da se revanširamo za poraz na MOSI igrama, trudićemo se da pred našim sjajnim navijačima  “overimo” jesenju titulu I proslavimo onako kako to dolikuje. Raspoloženje u ekipi je odlično. Potrudićemo se da napravimo pravu feštu, uz atraktivnu igru, po kojoj smo prepoznatljivi, adekvatni su I rezultati. Prijepoljci su nam uvek dragi gosti, ali mislim da će ovog puta biti samo dobar sparing-partner I ovaj spektakl učini koliko,toliko,zanimljivijim. Pozivam navijače da zajedno proslavimo fantastičnu polusezonu I zajedno se radujemo pobedi I jesenjoj tituli”,kaže Božović
Utakmica:Novi Pazar-FAP Livnica igra se u nedelju od 15 časova u Sali Ekonomsko-trgovinske škole.

Parovi devetog kola Druge lige-grupa zapad:

Lučani-Kosovska Mitrovica
Užice-Brezovica
Metalac Takovo-Antena
Partizan-Knez Lazar
Novi Pazar-FAP Livnica

Novi Pazar je usamljen na vrhu tabele sa 23 boda. Slede Metalac Takovo sa 19 I Knez Lazar sa 18 bodova.

(E.N.)

Podeli