Sport

Futsaleri protiv Arandjelovca

Klub malog fudbala Novi Pazar nezadrživo “grabi” ka jesenjoj tituli u Regionalnoj ligi. Debitantska sezona plavih protiče kao u najlepšim snovima. Ekipa je prethodna četiri kola ostvarila isto tolikoi pobeda. Sa sve više respekta se govori o “fudbalskom čudu” iz Novog Pazara.

Elem, pred liderom je još jedan težak izazov. U goste stiže odlična ekipa iz Arandjelovca,koju mnogi,uz Novopazarce, ekipu Gagi iz Kosovse Mitrovice I Rašku, “vide” kako glavne kandidate za plasman u Drugu ligu. Samim tim, duel ova dva tima, nosi epitet velikog derbija.

“Bavimo se samo sobom. Konkurencija nas ne zanima,sve dok se ne nadjemo na terenu sa pojedinim ekipama. Čuli smo da Arandjelovčani imaju odlično ukomponovan I kvalitetan sastav, ali I mi imamo svoje adute, koje smo već nekoliko puta pokazali. Kolektivna igra,”paklen ritam” I lucidnost pojedinaca su kao I obično “recept” za,nadamo se petu uzastopnu pobedu, koja bi nas učvrstila na liderskoj poziciji. Pozivam navijače I ovog puta da budu uz nas,jer smo uz njihovu pomoć još ubojitiji I efikasniji”, kaže najbolji pojedinac u derbiju protiv Raške, strelac četiri gola,Elvir Bihorac.
Utakmica:Novi Pazar-Arandjelovac zakazana je za nedelju od 15 časova u Hali sportova.

(E.N.)

Podeli