Sport

Podmladak “srušio” Slogu

Mladi fudbaleri Novog Pazara su pobedom završili obaveze u ovoj godini. U poslednjem izlasku na teren, plavi su u komšijskom derbiju, savladali Slogu iz Kraljeva  sa 2:0 I vratili “s kamatom” dug za nezaslužen poraz u prvoj etapi šampionata.

Veoma borbenu utakmicu po teškom terenu Gradskog stadiona obeleži su mladići u plavim dresovima,koji su pokazali izuzetan karakter posle dva uzastopna poraza I rivala nadvisili u svim elementima igre.

Do zaslužene prednosti, mladi fudbaleri Novog Pazara su stigli u 33.minutu.Tarik Papić je maestralnim centaršutem sa leve strane proigrao Semira Mulića. Napadač domaćih je u pravom trenutku bio na pravom mestu, usledio je “trzaj glavom” sa osam metara I efektan gol u mreži nemoćnog Mirjanića.
Tri minuta kasnije, opet je Mulić u centru pažnje. Ovog puta je imao stopostotnu priliku,ali je šutirao u Mirjanića,neometan sa 12 metara.
Jedinu pravu akciju, Kraljevčani su izveli u 74.minutu. Andjelković je izbio sam ispred golmana
Djerleka, no njegov udarac sa desetak metara odlazi pored leve stative.

Novopazarci su Slogu potpuno “srušili” u 86.minutu. Potrudio se za to Elvis Holić,koji je sa 35 metara šutirao iz punog trka I iznenadio lošeše postavljenog Mirjanića,postigavši retko lep pogodak za konačnih 2:0.

Jedini ovdašnji Superligaš će “prezimiti” na deobi devetog mesta, u grupi timova koji su sakupili po 22 boda, ostvariviši: sedam pobeda,jedan remi I devet poraza.

(E.N.)

Foto: Redžep Korać

 

Podeli