Sport

Futsaleri “pokorili” Topolu

Klub malog fudbala Novi Pazar nastavlja da redja uspehe u debitantskoj sezoni Regionalne lige. Plavi su u četvrtom kolu ostvarili I četvrtu pobedu, savladavši u Topoli ekipu Oplenca sa 7:4.

Ni loša podloga (klizav parket), ni sudjenje naklonjeno domaćinu nisu mogli da spreče Delića I saigrače da u laganom ritmu osvoje nove, važne bodove I učvrste se na liderskoj poziciji.

“Presudili su naš kvalitet I snaga kolektiva. Iako nismo imali optimalne uslove za igru I korektno sudjenje, lako smo došli do očekivanog trijumfa, na čemu su nam posle utakmice čestitali I domaćini. Posebno bih apostrofirao evro-gol Sanela Stupljanina, koji je još jednom dokazao svoje znanje I majstorstvo “na petoparcu”. Idemo dalje, sledeći u  “nizu” su komšije iz Raške”, kaže kapiten Novog Pazara Enes Delić, koji je pozvao navijače da u nedelju dodju u što većem broju u Halu sportova I uživaju u dobrom fudbalu.

Inače, po dva gola za plave u Topoli postigli su: Sanel Stupljanin I Enes Delić, dok su mrežu rivala po jednom pogodili: Nedžad Dlovac, Eko Redžović I Elvir Bihorac.

(E.N.)

 

Podeli