Sport

Mladim fudbalerima “previsoko Banovo brdo”

Podmladak Novog Pazara je potuno razočarao na Banovom brdu. Iako su dan ranije krenuli na poprište megdana, mladići Izeta Ljajića I Enesa Reča su pretrpeli rezultatsku katastrofu protiv Čukaričkog na Banovom brdu od čak 5:0.

Posle četiri “vezane” pobede I odlične igre, ni najveći pesimisti nisu očekivali ovakav epilog, bez obzira što protiv “brdjana” u sastavu nije bilo: Holića,Nokića,Rijada Muratovića I Bogućanina.

“Katastrofa. Nemam drugačiji komentar ove utakmice. Ne umem da objasnim šta se dogodilo sa ekipom,jednostavno nismo ispoštovali ni delić dogovorenog iz svlačionice. Jednom rečju,očajno smo igrali”,rezignirano je konstatovao Enes Reč,najbliži saradnik trenera Novog Pazara Izeta Ljajića.

Podmladak Novog Pazara je prvi deo prvenstva okončao sa 19 bodova, medjutim za plave još uvek nema odmora. Uslediće I dva kola nastavka šampionata u Omladinskoj ligi Srbije. Već narednog vikenda sledi gostovanje u Borči, a u poslednjoj utakmici ove godine, Novi Pazar će u komšijskom derbiju dočekati kraljevačku Slogu.

(E.N.)

Podeli