Vesti

SDP u Tutinu organizovala izlet za 450 omladinaca

Opštinski odbor Sandžačke demokratske partije u Tutinu tokom vikenda organizovao je jednodnevni izlet za omladinu te političke stranke. Pozivu se odazvao veliki broj mladih članova SDP-a.

 

Put Sarajeva na jednodnevni izlet u organizaciji gradskog odbora SDPa u Tutinu, tokom vikenda krenulo je 450 putnik, koji su bili smešteni u osam autobosa. Oni su organizovano obišli znamenitosti Sarajeva, a najviše su se zadržali kao I mnogi turisti na Baščaršiji. Omladinci iz Tutina oduševljeni su organizacijom jednog ovakvog izleta.

Zadovoljni izletom u Sarajevu omladinci SDP-a u Tutinu predložili su da u narednom periodu putuju u Skoplje, Ohrid i Ulcinj, što će kako je I najavljeno i biti organizovano. Svi zainteresovani mogu da se jave u prostorijama stranke SDP-a, koje se nalaze u Ulici Revolucija broj 20.

Inače, u toj sandžačkoj opštini Sandžačka demokratska partija postaje sve popularnija. U prilog tome govori činjenica da broj članova SDP-a iz dana u dan raste, jer sve veći broj građana u toj političkoj opciji prepoznaje stranku koja je sposobna da im obezbedi bolju budućnost I da im pomogne da loša infrastruktura, neipsravna voda za piće i otpad na ulicama bude prošlost za njih.

Podeli