Vesti

Odbornici o modelu privatizacije RTV-a

Odbornici gradske Skupštine imenovali su Muja Šaćirovića za direktora Direkcije za izgradnju grada, dok će njegovu dosadašnju funkciju u Sportskom centru obavljati Ilda Zoranić. Na sednici Skupštine odlučeno je da  Regionalna televizija Novi Pazar bude privatizovana metodom javnog prikupljanja ponuda sa javnim nadmetanjem.

Na dnevnom redu treće Skupštine grada Novog Pazara našli su se izveštaji rada javnih preduzeća u 2014.godini. Šef odborničke grupe “Za evropski Novi Pazar” dr Muamer Bačevac kaže da su pojedina preduzeća, čiji je osnivač grad postigla dobre rezultate u prethodnoj godini. Odbornici su raspravljali i o modelu privatizacije Regionalne televizije.

Za gradskog javnog pravobranioca ponovo je izabrana Dženana Hamidović, dok su  za njene zamenike imenovani Sabina Totić, Predrag Živković i Samir Dražanin. Odbornici lokalnog parlamenta su za direktora  JKP “Gradska toplana”, ponovo imenovali Dejana Nićiforovića. Odbornici su imenovali i članove školskog odbora iz redova lokalne samouprave u pojedinim školama u Novom Pazaru.

Podeli