Politika

Otvoren plesni klub „Street dance“ u Novom Pazaru

Plesni klub Srteet dance postoji već 9 godina sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici. Kako je istakla koreograf Zorana Pavlović ovaj klub u Novom Pazaru je počeo da radi pre dva meseca. Postoje dve grupe i to grupa sa decom i grupa seniora.

Interesovanje kako dece tako i starijih prema rečima Pavlović je veliko. Grupa sa decom broji 25 članova za sada a tu je i grupa seniora. Pavlović se zahvalila Kulturnom centru što je ustupio prostorije kako bi plesni klub „Street dance“ mogao da okupi što više članova i kroz ples ih odvrati od nezrdavog načina života.

„Htela sam da dođete i vidite ovu decu koja su jako zainteresovana za ples, i koja su veoma aktivna a uz to i veoma brzo uče korake koji nisu nimalo laki. Ovom prilikom bih apelovala na sve roditelje i decu iz ovog grada da dođu i da nam se pridruže i da plešemo zajedno, jer ples produžava život“, dodala je Pavlović.

Polaznice dečije grupe bile su pune energije i kako kažu veoma im je drago što su došle u ovaj plesni klub.

Zorana Pavlović zahvalila se roditeljima koji su doveli svoju decu, jer kako kaže ipak su oni ti koji kroje sudbinu svoje dece. Ali samim dolaskom i učenjem plasa roditelji svojoj deci pružaju kvalitetniji razvoj i zdrav način života, dodala je Pavlović.

A. Ademović

Podeli