Politika

Najava druge izložbe fotografija Foto kino kluba

Predsednik Foto kino kluba Novi Pazar Admir Gorčević najavio je drugu izložbu fotografija koja će biti otvorena 26. decembra u galeriji Multimedijalnog centra sa početkom od 19:30. Kako je istako, tema je slobodna pa će biti raznovrsnih fotografija različitog formata.

Na izložbi će biti izloženo 50 fotografija, a ujedno Gorčević je pozvao sve ljubitelje umetnosti a posebno fotografije da dođu na izložbu i uživaju u odličnim fotografijama.

„Ovo u strvari predstavlja drugu izložbu Foto kino kluba od osnivanja decembra 2012. godine. Ovo je događaj gde će se ujedno prikazati i radovi naših mladih umetnika sa ovih prostora, a ujedno i da se da malo veći značaj opštem razvoju fotografije. Tema je slobodna pa se tu mogu naći fotografije kolor i monohromatske, različitih motiva, urbano-ruralne, portreti, abstrakna fotografija, a ono što je značajno i što je zajednička crta svih ovih fotografija je da one posebno svaka za sebe priča svoju priču“, istako je predsednik Foto kino kluba Admir Gorčević.

A. Ademović

Podeli