Društvo

Asfaltirana Ulica 7.juli

Postavljanjem asfalta, radovi u Ulici 7.juli su završeni. Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović je prilikom obilaska Novog Pazara najavio još niz značajnih infrastrukturnih projeketa, koji će kako kaže promeniti lice Novog.

Najavljeno drugačije lice Novog Pazara već uviđaju meštani Ulice 7.juli u kojoj su danas radovi završeni. Kako kažu, nova moderna saobraćajnica je od velikog značaja za njih.

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović je sa saradnicima obišao radove u Ulici 7.juli. On je tom prilikom rekao da su u poslednjih nekoliko meseci počeli radovi na nekoliko lokacija u gradu i u narednom periodu najavo niz infrastrukturnih projekata. Mahmutović je podsetio da je rešen problem vodosnabdevanja u Novom Pazaru, da se radi na poboljšanju grejanja, a kako je istakao u radiće se i na poboljšanju saobraćaja u gradu.

„Zadnjih 15 dana je mnogo radova odjednom počelo u Novom Pazaru. Pre deset dana su radovi u Ulici 7.juli počeli, a danas su završeni. Planiramo još nekoliko radova .Vrlo brzo ćemo raditi i velike infrastrukturne projekte i videćete da će lice Novog Pazara biti mnogo lepše, nego što je trenutno. Grad Novi Pazar ima spsotvenih sredstava, jer je nažalost zbog nekog opterećenja i ranijeg perioda, moramo i dan danas da plaćamo te dugova. Naši prijatelji iz inostranstva i iz resornih ministarstava pomažu da grad Novi Pazar  poboljša infrastrukturu, koja je sada mnogo bolja, nego ranije“, rekao je Mahmutović.

Članovi gradskog odbora Sandžačke demokratske partije su sa delegacijom grada obišli meštane u Ulici 7.juli.

„Problem meštana Prvomajske ulice rešava se posle 37 godina uz pomoć našeg ministra. Ti ljudi su imali problem sa izlivanjem kanalizacije. Ulica 7.juli je bila neprohodna i jednosmerna, a sada će se saobraćaj odvijati u dva smera što će olakšati saobraćaj u ovom delu grada. Za nekoliko dana će početi uređenje kraka Ulice Stanice Spasojević, pa će naselje Jošanica biti veliko gradilište“, rekao je ispred Gradskog odbora SDP-a Ismet Plojović.

Mehnaizacija AD” Novi Pazar –put” nalazi se i u Kolubarskoj i Sopoćanskoj ulici. Uporedo se radi i na parternom uređenju geronto centra, koji će kako je najavljeno uskoro biti otvoren. Pripremni radovi za asfalt privode se kraju i u naselju Lukare.

Podeli