DruštvoVesti

Klinika ”Vasilis” otvorila vrata pacijentima

Osim što žele da budu dobrog zdravlja, ljudi danas sve više nastoje da izgledaju dobro kako bi se tako i osećali. U tom kontekstu, estetska medicina je iako nova, sada već veoma popularna grana medicine, koja se u velikoj meri oslanja na savremena tehnološka dostignuća i u koju se svakodnavno sve više ulaže.

Tako je u Beogradu ovih dana otvorena dental i estetik concept klinika ’’Vasilis’’ kao odgovor na potrebe brojnih klijenata  i rezultat dugogodišnjeg rada iskusnih lekara u oblasti stomatologije i estetske medicine, ali i dermatologije i fizijatrije.

Prema rečima direktorke klinike, dr stomatologije i estetske medicine Andrijane Ćurčić, ’’Vasilis’’ je na jednom mestu zaokružio kompletnu ponudu.

’’Zadovoljstvo nam je da možemo da saopštimo svim našim pacijentima da od sada imaju kompletnu uslugu na jednom mestu u oblasti stomatologije, estetike lica i tela, dermatologije i fizijatrije. Naime, dužnost i obaveza svakog čoveka jeste da brine o sebi i svom zdravlju , a mi u klinici ’’Vasilis’’ im u tome pomažemo’’ kaže dr Ćurčić.

Bore, celulit, asimetrije, problematična koža i ostali zdravstveni problem danas se zahvaljujući savremenoj medici, veoma uspešno rešavaju, objašnjava doktorka Ćurčić.

Primenom najraznovrsnijih programa i tretmana postižu se izvanredni rezultati, od malih promena na koži do sveobuhvatnih postupaka podmlađivanja, ističe ona i dodaje da je paleta materijala sa kojima rade u klinici ’’Vasilis’’ raznovrsna, ali da je njihov kvalitet imperativ.

’’Imamo filere Gana, zatim Restylane i Juvederm, a na pacijentu je da nakon konslutacije sa nama odabere, od čega u krajnjem slučaju i zavisi cena primenjenog tretmana. Kada se tiče botoks preparata koristimo jedine registrovane  u Srbiji, a reč je o Alerganu I Vistabelu’’

Ovi materijali, kao i sve popularniji hijaluronski fileri, koriste se u brojnim estetskim tretmanima, a među tretmanima koji se još  primenjuju u klinici ’’Vasilis’’ su i planetarno poplarni PRPPRF tretman, te mezoterapija lica i tela.

U ovoj klinici uspešno su odgovorili na zahtevne i visoke standarde koje podrazumeva dentalna medicina pa se tako u njoj primenjuju i najsavremenije stomatološke metode koje daju vrhusnke rezultate.

’’Pacijentu nudimo kompletnu stomatološku uslugu, počev od oralnog hirurga, protetičara, implantologa, ortodonta, paradontologa. Tako da pacijent može obaviti sve na jednom mestu’’

Na lekarski tim u klinici  ’’Vailis’’ su naročito ponosni.

’’Što se tiče lekarskog tima, imamo veoma dobre lekare koji su izuzetni stručnjaci u svojim oblastima. Dakle okupili smo izuzetan tim’’ objašnjava dr Čurčić.

U klinici ’’Vasilis’’ ,koja se nalazi u Višegradskoj ulici br.12 u Beogradu, svakodnevno se mogu obaviti konsultacije, a pacijenti mogu da očekuju najbolji odgovor na svoje želje, potrebe i mogućnosti.

 

Senada Kalić

Podeli