Sport

Matić: Nadam se pobedi nad Grafičarom (sreda, 16.30)

Trener fudbalera Novog Pazara Slavko Matić rekao je danas, uoči gostovanja Grafičaru u sedmom kolu Prve lige Srbije, da rival iz Beograda ima mnogo mladih igrača koji kroz nadigravanje žele da dođu do rezultata.

“Želimo da nametnemo svoj ritam protiv mladih i dobrih igrača Grafičara. Željko Gavrić je jedan od najdarovitijih fudbalera u Srbiji, tu su Osman Marong, Dejan Vidić, Jug Stanojev i ostali. Zavređuju pažnju, ali nadam se da ćemo se vratti kući s tri boda”, rekao je Matić.

Grafičar i Novi Pazar igraju sutra od 16.30 na pomoćnom terenu stadiona “Rajko Mitić”, a oba tima imaju po 11 bodova i zauzimaju zauzimaju drugo i treće mesto na tabeli.

“Veštačka je trava, pa smo poslednjih dana malo vežbali na toj podlozi. Ne želim da rizukujem, pa neće igrati nedovoljno oporavljeni Lazar Pajović, Emir Hazirović i Matija Miketić, a lakše je povređen Ervin Kačar. Osim toga, Mirza Delimeđac će pauzirati zbog žutih kartona, dok još uvek čekamo papire za Filipa Mitrovića”, naveo je Matić.

Pazar je u finišu prelaznog roka pojačao redove dovođenjem napadača Milana Bubala i veziste Filipa Jovića.

“Očekujem da se što pre uklope. Malo su fizički iza ostalih, što je normalno. Rade po specijalnom režimu”, kazao je Matić.

Igrač Novopazaraca Elvis Novalić konkurisaće za mesto u veznom redu.

“Vredno treniram i čekam šansu. Sledi teško gostovanje. Idemo na pobedu, iako Grafičar u svojim redovima ima kvalitetne i talentovane fudbalere”, rekao je Novalić.

M. Minić

Podeli