DruštvoVesti

Asfaltiran krak Ulice Ruđera Boškovića

Krak Ulice Ruđera Boškovića je asfaltiran. Ti radovi su od velike važnosti, jer se nalaze mnoge poslovne privatne firme, do kojih su građani zbog nepristupačnog puta teško dolazili.
Poslovni prostor u Ulici Ruđera Boškovića je sređen. Dužina kraka ulice Ruđera Boškovića kod Ukrasa je preko 160 metara, a od od velike je važnosti jer se u tom delu Novog Pazara nalaze mnoge poslovne prostorije ovdašnjih preduzetnika.

Vlasnici firmi, koje su smešteni ovde, kažu da će sređenom pristupnom saobraćajnicom imati mnogo bolje uslove za još uspešnije poslovanje. Odbornik Edin Kolašinac ističe da se radi na mnogim lokacijama u gradu, a sve u cilju stvaranja boljih uslova života garđanina Noovg Pazara.

“Na unapređenju infrastrukture radi se u celom gradu. U ovom kraku ulice za naše privrednike sređen je pristup, jer ovde ima dosta firmi,čije usluge korsite brojni građani, koji ovde dolaze. Mi želimo da građanima, ali i preduzetnicima omogućimo što bolje uslove”, rekao je Kolašinac.

Gotovo svakodnevno neka ulica bude asfaltirana, ili se privede kraju neki drugi važan infrastrukturni projekat. Izvođači radova, kojima su povereni poslovi kažu da će uspeti da završe sve u predviđenom roku, do kraja građevinske sezone.

Podeli