Sport

AS srušio građevinare

Mali građevinari su poklekli protiv dečaka iz Novog Pazara.Na stadionu u Šutenovcu,pred preko 1200 gledalaca, predstava na vrhunskom nivou,sa svim segmentima karakterističnim za fudbal.

U netipičnoj za ovaj uzrast,izuzetno borbenoj,na momente i gruboj,ali pravoj prvenstvenoj utakmici,AS se bolje snašao i zasluženo slavio. Već u šestom minutu,brzonogi Hazirović je pobegao svojim čuvarima,iskoristio je dubinsku loptu i matirao Mihailovića.Vođstvo su domaću udvostručili 17 minuta kasnije. Posle centaršuta sa desne strane,stvorila se velika gužva u petercu Beograđana,najprisebniji je bio Alijagić,a trud golmana Rada,bio je uzaludan. Na početku drugog poluvremena, krenuli su građevinari na sve ili ništa.

Trud,vredan počasnog pogotka,isplatio se u 46.minutu,kada je Kilibarda na efektan način pogodio mrežu. Sudija Marušić iz Kraljeva odlično je,sa pomoćnicima odradio posao.Podelio je opravdano, osam žutih kartona i svih 80 minuta je znao da iskontroliše događaje na terenu. Njegov poslednji zvižduk mogao je da označi i početak velikog slavlja za izabranike doc.dr Adema Preljevića. Bod sa Stare Karaburme je overen trijumfom protiv renomiranog protivnika i najavaljen je pohod opet ka samom vrhu tabele Pionirske lige Srbije.

(Foto:E.Nailović)

E.Nailović

Podeli