Tvrd oklop smederevski

Remi na Gradskom stadionu pred 4500 gledalaca u prijateljskom odmeravanju snaga između Novog Pazara i Smedereva,1:1.

Oklopnici su se pokazali kao izuzetno neugodan rival, a bilo je primetno da je kod njihovih igrača bio prisutan poseban motiv,jer je na klupi prvi put sedeoĀ  MiloÅ” Velebit. Mladi stručnjak je imao uspeÅ”an debi,jer je Smederevo prikazalo partiju koja može da ohrabri,mada je očigledno da se startna postava joÅ” uvek nazire.

Posle prave fudbalske uspavanke u prvom poluvremenu,sve vredno pomena viđeno je kraj JoÅ”anice u nastavku. Žestok pritisak Novog Pazara urodio je plodom u 65.minutu. Bogunović je gurnuo loptu između defanzivaca Smedereva,prihvatio je Alivodić i neometan matirao Kojića. Gosti su smatrali da je strelac bio u nedozvoljenoj poziciji,protestovali su kod pomoćnika Čolovića,no, on je mislio drugačije.

Konačan rezultat postavljen je na efektan način. Posle centarÅ”uta sa desnog boka, loptu je u kaznenom prostoru domaćina propustio LukaÅ”,na nju je naleteo Nikolić i sa 10 metara iz prve je prosledio u mrežu. Sve u svemu,dobra provera i za jedne i za druge,uoči izuzetno važnih utakmica u nastavku prvenstva. Četa Dragoljuba Bekvalca će naredne subote dočekati OFK Beograd,a oklopnici Spartak Zlatibor vodu.

(Foto:Andrija Jovanović)

Elvir Nailović

Podeli