DruštvoPolitikaVesti

Vučić u Tutinu: Dolazim s Erdoganom da otvorim put

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom današnje posjete Tutinu najavio da će država Srbija ulagati u razvoj infrastrukture ovog kraja, dovesti investitore i rekonstruisati sve objekte javne namjene u ovom gradu.

Tokom kampanje “Budućnost Srbije” i obilaska Raškog okruga, Vučić je obišao dvije tutinske škole rekonstruisane sredstvima Vlade Srbije i susreo se s lokalnim privrednicima i predstavnicima lokalne samouprave.

Vučića je ispred Tehničke škole dočekalo nekoliko stotina građana, a on im je obećao da će im izgraditi autoput, put i bolnice. Najavio je da će Republika Srbija rekonstruisati sve objekte javne namjene u Tutinu i da je cilj da se u ovaj kraj dovedu investitori.

“Hoću da kažem i vama Bošnjacima i Srbima i svima koji su ovde prisutni. Mi ćemo da čuvamo mir i nećemo da pravimo razlike među ljudima, nikakve. Tutin mora da ima najbolje puteve, da ima pristup svemu što imaju svi drugi u Srbiji. Radićemo da dovedemo jednog dobrog investitora, a ne da se oslanjate samo na svoje ljude koji rade u zapadnoj Evropi”, rekao je Vučić.

Građanima Tutina je prenio da se, kako je kazao, prije neki dan čuo s Recepom Erdoganom i rekao mu da dolazi u Tutin.

Anadolu Agency

A. Ni.

Podeli