DruštvoVesti

Novopazarski štand na Sajmu turizma u Beogradu privukao veliku pažnju

“Drugog dana sajma u Beogradu novopazarska Turistička organizacija imala je prezentaciju manifestacije “Ćiker bajk maraton MTB” koji će se održati u julu mesecu u Novom Pazaru i Sjenici. Domaćini te manifestacije biće Grad Novi Pazar, Regionalna turistička organizacija,Turistička organizacija Novi Pazar, Opština Sjenica i Turistička organizacija ove opštine”, rekao je direktor Regionalne turističke organizacije Sandžaka, Haris Gegić

“Sjenica je i ove godine uzela učešće na Sajmu turizma tako da kao i prethodnih godina pokušavamo da predstavimo turističke potencijale na najbolji način a poseban akcenat stavljamo na zaštićena područja kao što su specijalni rezervat prirode “Peštersko polje” kao i poznato Sjeničko jezero i Rezervat Uvac” kazao je direktor Turističke organizacije Sjenica.

Novopazarac Senko Župljanin već punih deset godina posećuje Sajam turizma u Beogradu koji svojim foto aparatom beleži sve zanimljivosti na sajmu. On je ocenio da iz godine u godinu ima sve više izlagača a da je štand Novog Pazara zaista bio primamljiv posetiocima.

Sajam turizma u Beogradu počeo je juče i trajaće do 24.februara.

B.V.

Podeli