Sport

Daca: Overa opstanka u Valjevu

Odbojkaš Novog Pazara Benjamin Daca rekao je danas da očekuje pobedu na predstojećem gostovanju u Valjevu, čime bi njegova ekipa gotovo sigurno obezbedila opstanak u Superligi.

“Posle trijumfa nad Partizanom u Beogradu, za korak smo bliži opstanku. Nadam se da ćemo sutra pobediti u Valjevu, kako bi u poslednja dva kola ušli bez pritiska. Iza nas je burna sezona, koju smo otvorili osvajanjem Superkupa, a nastavili nizom neočekivano loših rezultata. Definitivno, nismo pokazali ono što možemo”, ocenio je Daca.

Novi Pazar je trenutno vodeći u mini ligi za plasman od sedmog do desetog mesta sa osam pobeda i 13 poraza, dok je poslednjeplasirano Valjevo 014 na skoru 6/15.

“Nema sumnje da sledi težak meč. Dobili su nas dva puta u našoj dvorani ove sezone, to je malo kojoj domaćoj ekipi pošlo za rukom. S druge strane, mi smo posle dolaska trenera Dejana Vulićevića i šok terapije slavili u Valjevu”, naveo je Daca.

Utakmica četvrtog kola plej-auta za opstanak u Superligi između Valjeva 014 i Novog Pazara na programu je u subotu od 18.00 u Sportskom centru Student.

M. Minić

Podeli