PolitikaVesti

Škrijelj: Saradanja Šešelja i Zukorlića više nego očigledna

”Saradnja Šešeljevih radikala i Zukorlićevih poslanika u Skupštini Srbije je očigledna. Plasiraju istu priču, samo se smenjuju lica ” kazao je član Izvršnog odbora Sandžačke demokratske partije Ensar Škrijelj, komentarišući na današnjoj konferenciji, sve češče, orkestrirane napade na potpredsednika Vlade i ministra Rasima Ljajića i poslanike SDP-a od strane srpskih radikala i Zukorlićevih poslanika.

’’Ovo što se poslednjih dana dešava u Skupštini Republike Srbije, ova šešeljevska haranga posledica je političke saradnje između Srpske radikalne stranke I Stranke pravde I pomirenja Muamera Zukorlića. Poniženje je za svakog Bošnjaka, ali i za svakog normalnog čoveka saradnja sa radikalima, sa ljudima čiji je predsednik stranke ratni zločinac osuđen za podsticanje na progon, deportaciju I zločine protiv čovečnosti’’ izričit je Škrijelj.

On je naglasio da je njihova saradnja u Skupštini očigledna.

’’Plasiraju istu priču, samo se smenjuju lica. Danas Vjerica Radeta a juče Jahja Fehratović’’ kazao je Škrijelj koji je ujedno pitao ko su Zukorliću neprijatelji ako su mu Šešelj I Radeta prijatelji.

’’Nije mi cilj da branim Rasima Ljajića. Nije ni teško braniti našeg lidera jer o njemu, njegovom radu, političkoj karijeri i delovanju govore njegova dela a ne prazne reči’’ ističe Škrijelj.

On dalje objašnjava da je cilj ukazivati građanima na to ko koga podržava i ko sa kime sarađuje, a SDP će, kaže, nastaviti svoju dosadašnju politiku tolerancije, suživota i napretka, kako Novog Pazara i Sandžaka, tako i čitave zemlje.

 

Senada Kalić

Podeli