Društvo

Radovi u punom jeku

Iako je već početak novembra, još uvek se izvode radovi na mnogim lokacijama u gradu. Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i njegovi saradnici obišli su gradilišta i tom prilikom izrazili zadovoljstvo dinamikom izvođenja pripremnih radova na postavljanju asfalta. Otvaranje kružnog toka kod Opšte bolnice biće završeno sutra, a radovi će biti okončani i u Ulici Vehba Kolašinca.
Mehanizacija AD “Novi Pazar – put”, ali i nekoliko privatnih firmi nalazi se na mnogim lokacijama u gradu. Pri kraju su radovi i u Ulici Save Kovačevića na Banjskoj petlji, gde su postavljeni ivičnjaci. Na Dugaliću brdu u toku su radovi na priključenju građana na novu vodovodnu mrežu, a nakon tih radova biće urađen asfalt u dužini od 150 metara. Meštani kažu da su ovi radovi od velikog značaja od njih, te će im olakšati život i svakodnevno kretanje.

I ovo gradilište obišli su predstavnici novopzarske gradske uprave. Oni su izrazili zadovoljstvo što se radovi odvijaju intezivno iako je početak novembra. U Selakovcu, gde je ranije sređena fekalna i kišna kanalizacija u toku je rekonstrukcija vodovodne mreže. Gradonačelnik Nihat Biševac pohvalio je gest građana, koji su pomogli u realizaciji ovog za njihovo okruženje značajnog projekta. Meštani su zadovoljni kako radovi protiču i što će i njihova ulica dobiti lepši izgled.

Koliko su im radovi u njihovoj ulici značajni govori i veliki broj meštana, koji je došao danas da pozdravi predstavnike gradske vlasti. Takva je slika bila i u Selakovcu.

Radi se i u Ulici generala Živkovića, u Selakovcu se radi još u Ulici 426, radovi za asfalt su u toku i u Kolubarskoj ulici, u planu su da se srede i dva kraka Ulice Ruđera Boškoviča, dva kraka Vehba Kolašinca, Ulica Rama Rožajca, Treće Sandžačke brigade, U Ulici 8 marta, Gojka Bačanina, u Sutjeskoj Ulici, ali i na Jaliji. Radovi će sutra biti okončani u Ulici Vehba Kolašinca, ali i na izgradnji kružne saobraćajnice kod Opšte bolnice.

 

Podeli